17

Sep

Alexx Alexxander – Göteborg Sweden

Showen flyttas till 2018. Nytt datum kommer snart.

"En illusionsshow i världsklass"
"En av de bästa illusionister jag har sitt i världen!"
"Merlin Award Winner - Best illusionist"

Utsålda teater över hela Norge. Nu kommer han äntligen til Sverige!

Alexx Alexxander gör en exklusiv "one night only" i Sverige för jul. Missa inte stjärnillusionisten från Norge som har förförts hela Skandinavien med sina unika illusioner och showmanship. Se han innan han försvinner ut i världen.

Biljetter kommer snart att släppas...

Du kommer bli förbluffad och förförd av skratt och magisk fingerfärdighet. Följ med på en oförglömlig resa in
i en magisk värld. Alexx Alexxander välkomnar dig till en helkväll fyllt av humor, mystik och spektakulära illusioner där gränsen mellan illusion och värklighet vill upphöra. Låt dig fascinera av Alexx Alexxander's oförklarliga shownummer i en show för fira generasioner! Med hjälp av stora skärmar vill publiken kunna följa illusionerna i minsta detalj, var de än sitter i hallen. Alexx har nyligen fått magins Oscar pris för sin innsats att presentera magi som stor underhållning.

Denna storsatsning av en förestellning vill garanterat ta anden från dig och du vill få ta del i uppsiktsvekkande illusionsnummer du aldrig för har sett. I flera år har Alexx Alexxander fascinerat en begeistrat publik i hela Skandinavien med otroliga stunt och magiska illusioner i värdsklass.

Välkommen inn i Alexx Alexxander's magiska univers – En upplevelse för livet!

Mer info se: www.alexx.no